Datum: 27-01-2023 - 22:23
23
mrt
'22
Galerie ArtBoutique exposeert op de First Art Fair 2022 in Amsterdam, vraag nu je gratis bezoekerskaart aan.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Galerie ArtBoutique exposeert op de First Art Fair 2022 in Amsterdam, vraag nu je gratis bezoekerskaart aan.

De Noordwijkse galerie ArtBoutique is uitgenodigd om deel te nemen aan de First Art Fair 2022. Een toonaangevende beurs voor hedendaagse kunst, waar ArtBoutique samen met 25 galerieën en kunstenaars een aantal topstukken gaat exposeren. Men kan van donderdag 24 t/m zondag 27 maart vier dagen lang gaan genieten van hoogwaardige schilderkunst….

Galerie ArtBoutique is gespecialiseerd in hedendaags realistische schilderkunst en vertegenwoordigt een tiental getalenteerde nationale- en internationale kunstschilders met ieder zijn eigen stijl.

Tijdens de First Art Fair kunnen liefhebbers schilderijen bekijken van John Wassenaar, Rob van Assen, Leo van den Ende, Jan Nederlof, John Haanstra, Jan van den Brink, Valéry Vecu Quitard en Paul Vereecke.

Er is een gevarieerde collectie schilderijen te bewonderen van winterlandschappen tot kleurrijke bloembollenvelden en van stillevens tot stadsgezichten en nog veel meer. De stand van galerie ArtBoutique is inmiddels ingericht. Galeriehouders Peter & Edith Zuidhoek kijken er met veel plezier naar uit om kunstliefhebbers te ontmoeten.

Locatie is de sfeervolle Passengers Terminal Amsterdam, Piet Heinkade 27, vlak naast het Centraal Station.

Kunstliefhebbers kunnen een gratis toegangskaart voor 2 personen t.w.v. € 25,- aanvragen bij galerie ArtBoutique door zich aan te melden als ArtFollower.

www.artfollower.nl

Meer informatie over de beurs: www.firstartfair.nl

Foto’s: PR

{gallery}15905{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.