Datum: 02-04-2023 - 00:54
29
mrt
'22
CJG organiseert ‘In Balance Mindfulness’ workshop voor ouders.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

CJG organiseert ‘In Balance Mindfulness’ workshop voor ouders.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijk organiseert op 21 april 2022 een online workshop In Balance Mindfulness voor ouders/opvoeders van kinderen van 1 tot 18 jaar…..

Merk jij dat het door de drukte van alle dag niet meer lukt om met aandacht en rust bij de kinderen te zijn? Voel jij je meer een manager dan een ouder? Wil je graag bewuster, met meer rust en balans opvoeden? Kom dan naar de workshop In Balance Mindfulness voor ouders. Mindful Ouderschap helpt ouders grenzen te onderkennen en deze te bewaken. Ook leren ouders anders en minder reactief te reageren op moeilijke momenten en gedrag, patronen te herkennen en een sterkere band met hun kind te ontwikkelen.

Deze online workshop vindt plaats op donderdag 21 april 2022 van 20.00-21.30 uur en wordt gegeven via het programma Zoom. Kosten bedragen € 5,00 p.p.

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.