Datum: 27-09-2023 - 17:58
03
apr
'22
Twirlvereniging KNA Noordwijk organiseert succesvolle wedstrijd.
Geschreven door KNA Noordwijk
Foto's Redactie BON

Twirlvereniging KNA Noordwijk organiseert succesvolle wedstrijd.

Afgelopen zaterdag 2 april stroomde sportpark Duinwetering vol met enthousiaste twirlsters. Twirlvereniging KNA Noordwijk organiseerde er een landelijke wedstrijd. Voor de zes jongste leden was het een spannende dag. Na lang oefenen mochten zij hun kunsten laten zien aan de jury. Madelief Vrolijk, Indy Oord, Nadia van Zalingen en Lynn de Haas stonden voor het eerst op de vloer met hun Kidstwirl….

Wat stonden ze te stralen en wat deden ze het goed. Evi en Luna van Maris hebben de stap naar het onderdeel 1-baton gemaakt. Zij kregen mooie punten voor hun routine.

Ook de andere leden van KNA hebben het uitstekend gedaan.

Deze wedstrijd was de laatste voorbereidende wedstrijd voor enkele solisten en het juniorenteam die over anderhalve week naar het Europees Kampioenschap Baton Twirling afreizen. In het najaar is de samenwerking gezocht met andere twirlverenigingen om samen een juniorenteam te vormen. Doel was geselecteerd worden voor het EK.

Na een beperkte voorbereiding door de lockdown lukte het om zowel voor de onderdelen danceteam als twirlteam een EK-ticket te bemachtigen. Solisten Nikkie van der Luit, Iris Sassen en Lynn van der Zanden hebben zich ook weten te plaatsen voor het EK. Het EK zal plaatsvinden van 14 t/m 17 april in het Franse Sélestat.

Interesse in twirling? Kom gerust eens kijken op maandag- of vrijdagavond in sporthal Duinwetering of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.