Datum: 03-02-2023 - 21:55
09
apr
'22
KunstKlank: poëzie en muziek met Emma van Hooff.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

KunstKlank: poëzie en muziek met Emma van Hooff.

Zaterdag 16 april 2022 brengt KunstKlank Noordwijk in de voorstellingenreeks ‘Op eigen benen’, een avond met de Noordwijkse dichter Emma van Hooff. Emma draagt die avond voor uit haar debuutbundel ‘Placebomens’. Haar werk is bekend in Noordwijk; voor KunstKlank werkte zij mee aan ‘De Geheime Tuin’ en ‘Verlaat Licht’ én zij schreef het script van de voorstelling ‘Isadora’….

De avond begint om 20:00 uur en is in het koetshuis op Landgoed Calorama (Gooweg 33, Noordwijk). Poëzie wordt afgewisseld met muziek van Bach, gespeeld door cellist Nathalie Flintrop, student aan het Conservatorium Amsterdam.

Haar gedichten worden ritmisch en sterk genoemd; Emma van Hooff wordt geroemd om haar inlevingsvermogen en enorme verbeeldingskracht.

Nieuwsgierig? Tickets zijn verkrijgbaar via www.kunstklank.nl en kosten EUR 10,-- Bezoekers die de bundel Placebomens al in hun bezit hebben, betalen EUR 7,50

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.