Datum: 03-02-2023 - 20:12
15
apr
'22
Sleuteloverdracht bij nieuwbouw SJC door wethouder Dennis Salman.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Sleuteloverdracht bij nieuwbouw SJC door wethouder Dennis Salman.

Vrijdagochtend werden de sleutels overgedragen van het nieuwe complex op het terrein van SJC. Er is veel werd verzet op het sportpark aan de Lageweg. Een gloednieuw mooi pand is werkelijkheid geworden.

Vandaag kwam wethouder Dennis Salman naar het sportpark om de sleutels over te dragen. Tevens werden er bloemen overhandigd. Vanaf de nieuwe sportkantine heeft men zicht op alle velden, dus niet alleen het hoofdveld. Onder de kantine zit een gloednieuwe sportzaal, deze zaal is nog niet af maar de redactie van Blik op Noordwijk kreeg alvast een rondleiding en mocht hierbij alvast wat plaatjes schieten. De laatste dingen werden vandaag nog in orde gemaakt en daarna kan de verhuizing en de inrichting beginnen. Ook buiten werden nog werkzaamheden verricht. Even na 11:00 uur overhandigde wethouder Dennis Salman de sleutels.

Foto's: Flashlight Fotografie

{gallery}16020{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.