Datum: 03-02-2023 - 21:12
21
apr
'22
DE JONG’s Wandelweekend 30 april en 1 mei.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

DE JONG’s Wandelweekend 30 april en 1 mei.

Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei organiseert DE JONG Kampeer & Recreatie het Wandelweekend. Een weekend met allerlei activiteiten en acties voor de beginnende en de gevorderde wandelaar….

De JONG heeft drie wandelroutes uitgezet door de Bollenstreek: van 5, 7 en 14 kilometer. U kunt deze gratis downloaden via www.dejongrecreatie.nl. Er zijn verschillende opstappunten in de regio dus er is er altijd één bij u in de buurt. De routes brengen u langs de mooiste bollenvelden uit de streek en diverse leuke eet- en drinkgelegenheden. U kunt de routes op ieder moment lopen dat het u uitkomt, maar tijdens het Wandelweekend, zijn er allerlei speciale activiteiten en acties waar u aan mee kunt doen.

Deelnemers maken kans op een paar LOWA wandelschoenen 
Deelnemers die zich vooraf inschrijven voor een wandeling tijdens het Wandelweekend en starten op het terrein van DE JONG, krijgen bij de start een print van de route en een bidon. Bovendien verloot de organisatie een paar LOWA wandelschoenen ter waarde van € 200 onder de deelnemers.

Tijdens het Wandelweekend zijn er allerlei activiteiten op het terrein van DE JONG. Zo kunt u LOWA wandelschoenen passen in de LOWA Experience Trailer en deze meteen uitproberen tijdens de wandeling. Het merk ON heeft een Try-on station met wandelschoenen. En bij de crew van HANWAG kunt u terecht voor een APK voor uw eigen wandelschoenen.

Waar: DE JONG Kampeer & Recreatie, Beeklaan 18a-24a, 2191 AB Hillegom – De Zilk. Datum en tijd: zaterdag 30 april van 09:00 – 17:00 uur en zondag 1 mei van 11:00 – 17:00 uur. Tijdens de openingstijden is de outdoor- en kampeer winkel en showroom open en staat er koffie en thee klaar.

Inschrijven en meer informatie over het Wandelweekend: https://www.dejongrecreatie.nl/blog/30-april-1-mei-de-jong-s-wandelweekend-2022/

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.