Datum: 26-03-2023 - 12:00
21
apr
'22
Winkelgebieden Noordwijk gaan op voor Keurmerk Veilig Ondernemen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Winkelgebieden Noordwijk gaan op voor Keurmerk Veilig Ondernemen.

Met een dagschouw op vrijdag 6 mei zetten winkelgebieden in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen de eerste stappen naar het Keurmerk Veilig Ondernemen. Lokale ondernemers, de politie, brandweer en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig. Bent u gevestigd Noordwijks ondernemer en geïnteresseerd? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.….

Schoon heel en veilig
Het doel is om met de gevestigde ondernemers, politie, brandweer en de gemeente Noordwijk samen toe te werken naar de belangrijkste doelen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit zijn een schoon, heel en veilige leef-, werk- en winkelgebied in en om de winkelstraten van Noordwijk aan Zee (Hoofdstraat en omliggende straten) en Noordwijk Binnen (Kerkstraat en omliggende straten).

KVO-werkgroepen
Vanuit de gemeente Noordwijk is John van der Tol als projectleider van het Retail & Horecavisie Uitvoeringsprogramma aangesteld. John: ‘Voor beide gebieden wordt een KVO-werkgroep opgezet. Tijdens de schouw brengen we aandachtspunten in kaart. Met lokale ondernemers zoeken we naar oplossingen en nemen we maatregelen. Dit is uiteraard positief voor het winkelend publiek en voor de onderlinge samenwerking.’

Uitwerking Retail & Horecavisie
Het opzetten van de beide KVO’s is een van de opdrachten uit het Uitvoeringsprogramma Retail & Horecavisie. De visie is samen met de ondernemers tot stand gekomen. Diverse gewenste actiepunten krijgen een plaats in het KVO.

Geïnteresseerde ondernemers die bij de schouw aanwezig willen zijn en/of een onderdeel willen uitmaken van de projectgroep kunnen zich melden bij John van der Tol via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.