Datum: 02-10-2023 - 11:17
01
me
'22
Succesvolle golfdag levert liefst € 3.000 op voor De Honingraat.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Succesvolle golfdag levert liefst € 3.000 op voor De Honingraat.

Op Koningsdag organiseerde Golfbaan Tespelduyn een succesvolle golfdag voor het goede doel. “We hebben De Honingraat, het dienstencentrum voor kinderen van 2 tot 18 jaar met verstandelijke of meervoudige beperkingen, erg blij gemaakt met het enorme bedrag van liefst € 3.000”, aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn….

“Deze opbrengst kwam vanuit het wedstrijdgeld, de vrijwillige bijdrage, de Neary-wedstrijd, de fooi van onze medewerkers en een aanvulling van Tespelduyn zelf”.

“Het is voor golfers een aantrekkelijke golfdag omdat zij kans maken op mooie prijzen. Er zijn liefst 40 greenfees op Nederlands mooiste golfbanen, zoals De Haagsche, Noordwijkse en Kennemer te winnen”, aldus Duivenvoorde.

Honingraat-manager Dieuwke van der Plas is verguld met de giften die De Honingraat al jarenlang van Tespelduyn ontvangt. “Ons team en de kinderen zijn dolblij met de i-Pads en de 2 duofietsen die wij voorgaande jaren aan konden schaffen dankzij Tespelduyn’, aldus Van der Plas. “Met de bijdrage van dit keer willen wij speelmateriaal en een duofiets aanschaffen waarmee wij de ontwikkeling van de kinderen kunnen stimuleren. Wij gaan snel aan de slag en de bestellingen plaatsen”, glimlacht de opgetogen manager.

“Graag willen wij alle sponsors bedanken, want zonder hen kunnen wij echt geen prijzen ter waarde van € 3.200 weggeven en voor de golfers is de boodschap dat zij 27 april 2023 in de agenda kunnen zetten want dan is de 3e editie van deze succesvolle golfdag”, besluit Duivenvoorde.

Op de foto de 3 prijswinnaars v.l.n.r.:

- Peter van den Burg (wint 2 greenfees op De Haagsche)
- Cor Laros (wint 2 greenfees op De Stippelberg)
- Peter Duivenvoorde
- Inge Speelman (wint 2 greenfees op Rozenstein)

Foto’s: PR

{gallery}16099{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.