Datum: 25-09-2023 - 07:46
07
me
'22
KBO organiseert samen met Dirk Supermarkt wijn en spijs middag voor hun leden. (foto's)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

KBO organiseert samen met Dirk Supermarkt wijn en spijs middag voor hun leden. (foto's)

Gistermiddag was er in De Wieken in Noordwijk een gezellig samenzijn voor leden van KBO Noordwijk. Er was een wijn en spijs middag georganiseerd waarbij de leden alle uitleg kregen over diverse soorten wijnen en wat je er het beste bij kunt eten. Gerda Vesseur, vinoloog, vertelde enthousiast over de wijnen en John Vesseur zorgde voor de bijpassende gerechtjes....

Gerda en John hebben 20 jaar een restaurant gehad, na de verkoop van het restaurant zijn zij beide het onderwijs in gegaan. John als docent koken bij de KTS in Voorhout, Gerda heeft bij het Mondriaan jaren als docent gewerkt in de richting horeca. 

Er werd gestart met een prosecco met daarbij meloen en serranoham, daarna een Pinot Grigio met vitello tonato, een Ripasso met vers gemaakte ravioli gevuld met lamsbout en tomatensaus, en er werd geëindigd met een Moscato met daarbij overheerlijke tiramisu. 

Alle wijnen die zijn geschonken met de proeverij zijn gesponsord door Dirk Supermarkt. Supermarktmanager Aad van der Zalm was vanmiddag zelf ook aanwezig en overhandigde Janneke Giezen van de KBO de flessen wijn. 

Foto's: Wendy Weijers BON

{gallery}16119{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.