Datum: 30-11-2022 - 05:37
08
me
'22
Bestuurder onder invloed ramt geparkeerde auto, eigenaar voorkomt vluchtpoging.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Bestuurder onder invloed ramt geparkeerde auto, eigenaar voorkomt vluchtpoging.

Vanavond is er op de Koningin Astrid Boulevard een aanrijding geweest waarbij een bestuurder met zijn auto op een geparkeerde auto is geklapt. In de geparkeerde auto zat de eigenaar die meteen uit de auto kwam om te kijken wat er gebeurt was. Er raakte gelukkig niemand gewond. De veroorzaker wilde weg rijden met de auto….

maar de eigenaar van de geraakte auto kon dat voorkomen door snel de sleutels uit het contact te trekken en weg te gooien. Een voorbijganger heeft de sleutels opgeraapt en bij zich gehouden. 

Toen de gealarmeerde politie ter plaatse was moest de veroorzaker blazen en bleek teveel alcohol te hebben genuttigd. Hij is aangehouden en mee genomen naar het bureau.

De geraakte auto is dusdanig beschadigd geraakt dat de eigenaar er niet meer mee naar huis kon rijden. Het zijraam was volledig versplinterd. Een bergingsdienst is ter plaatse gekomen om de auto op te halen. 

Update: de bestuurder heeft 800 ugl geblazen, zijn rijbewijs is ingevorderd. 

Foto’s: Wendy Weijers BON

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.