Datum: 30-11-2022 - 04:45
10
me
'22
Losgeslagen boottrailer op de A44 veroorzaakt flinke schade, weg voorlopig afgesloten. (Foto’s + video)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Losgeslagen boottrailer op de A44 veroorzaakt flinke schade, weg voorlopig afgesloten. (Foto’s + video)

Een losgeslagen boottrailer op de A44 bij Warmond/Sassenheim heeft maandagavond 9 mei 2022 voor forse schade gezorgd. Meerdere auto’s klapten met hoge snelheid op de trailer die op de weg terecht was gekomen. De materiële schade is enorm. De brokstukken liggen over honderden meters verspreid over de weg….

Hoe de trailer kon losschieten is nog niet bekend. Er is 1 persoon voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. De overige bestuurders kwamen er wonder boven wonder met de schrik vanaf. De brandweer is ter plaatse geweest om de situatie veilig te stellen. Er lag hier en daar benzine op de weg. De trailer, de boot en meerdere auto’s zijn weg gehaald door bergingsdiensten.

De A44 is vanaf Sassenheim voorlopig afgesloten richting Den Haag. De oprit bij Hotel van der Valk richting Den Haag is voorlopig niet toegankelijk. Er moet nog flink worden opgeruimd. Het verkeer wordt omgeleid via afslag Warmond/Sassenheim.

Foto’s/video: Wendy Weijers BON

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.