Datum: 30-11-2022 - 04:59
17
me
'22
Inschrijving 50e editie Strandlopen gestart!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Inschrijving 50e editie Strandlopen gestart!

De inschrijving voor de 50e editie van de Noordwijkse strandlopen staat inmiddels open. Alle liefhebbers van dit zomerse festijn op het Noordwijkse strand kunnen zich aanmelden op www.strandlopen.nl….

Op deze website is ook alle informatie te vinden. De commissie Strandlopen van NOVO is ontzettend blij dat die 50e editie eindelijk georganiseerd kan worden. Vanaf 16 juni a.s. vinden er op de donderdagavonden 10 lopen plaats. De startlocatie is iets verschoven en vindt nu plaats pal voor het nieuwe gebouw van de Noordwijkse Reddingsbrigade.

Zoals bekend kan er gelopen worden op de afstanden 2, 4 en 8 kilometer. Er is een ruimte keuze uit klassementen zodat iedereen, getraind of ongetraind, met deze Strandlopen mee kan doen. Dat geldt voor de jongste jeugd, maar ook voor senioren van 70 jaar en ouder!

In oktober 2021 is de commissie gestart met de voorbereidingen. Vanwege het jubileum zijn er allerlei bijzondere activiteiten en heeft elke loopavond een speciaal karakter met een bijzondere starter.

Foto: PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.