Datum: 22-03-2023 - 21:13
17
me
'22
Workshop ‘Goed Voorbereid’ voor mantelzorgers.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Workshop ‘Goed Voorbereid’ voor mantelzorgers.

Op dinsdagavond 31 mei van 19:30-21:30 uur organiseert Welzijn Noordwijk in samenwerking met het Rode Kruis een workshop ‘Goed Voorbereid’. Bent u als mantelzorger goed voorbereid en weet u wat u moet doen in noodsituaties?…

Persoonlijke noodsituaties kunnen je leven ingrijpend veranderen. Daarom helpt het Rode Kruis je graag om je goed voor te bereiden op verschillende noodsituaties. Leer tijdens de workshop ‘Goed Voorbereid’ hoe je veelvoorkomende risico’s in je directe leefomgeving kunt voorkomen. Je krijgt handige tips en uitleg hoe je deze kunt toepassen. Ook komt het testament en het levenstestament aan bod.

Daarnaast spelen ook je financiële en medische belangen een rol; wat als je wegens ziekte, ongeval of dementie niet meer zelf kunt handelen? Wie behartigt dan jouw belangen ter voorkoming van bijv. financieel ouderen misbruik? En wie regelt alles na je overlijden?

We zien je graag tijdens de interactieve workshop! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 071-7114334/ 06- 55456779. De workshop vindt plaats in het Trefpunt, Schoolstraat 2 in Noordwijk.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.