Datum: 31-01-2023 - 08:37
20
me
'22
LIONSCLUB Noordwijk organiseert grandioos Zomergala voor KiKa en Hersenstichting.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

LIONSCLUB Noordwijk organiseert grandioos Zomergala voor KiKa en Hersenstichting.

Ruim twee jaar lang kon het Lions Gala niet doorgaan, maar op zaterdag 2 juli is het eindelijk zo ver. Lions Club Noordwijk organiseert een grandioos Zomergala, ten behoeve van KiKa en de Hersenstichting!…

Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk wordt omgetoverd tot een feestelijke locatie, waar de gasten van de Lionsclub worden ontvangen met een cocktail en vervolgens een feestelijk diner aangeboden krijgen. Het avondprogramma wordt omlijst door optredens van The Beards, Brickhouse en een Mystery Guest.

Tijdens het diner worden een veiling en loterij gehouden met indrukwekkende prijzen, waaronder: een driedaags vip arrangement voor 2 personen voor de fameuze Formule 1 Grand Prix in Zandvoort en twee weken op vakantie met een zeer luxueuze camper.

2 juli 2022 is een avond om niet te missen en om uw bijdrage te leveren aan de geweldige doelen Hersenstichting en KiKa. Het wordt een prachtige avond aan zee.

Reserveer meteen uw stoel of tafel. Inclusief cocktailontvangst, 3 gangendiner, alle drank en btw betaalt u 175 euro per persoon. Ook is het mogelijk om tafels voor 6, 8, 10 of 12 personen te reserveren. Meer informatie op www.noordwijk.lions.nl. U kunt zich tot 15 juni aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.