Datum: 26-03-2023 - 10:42
20
me
'22
Ladderwagen brandweer Noordwijk assisteert bij woningbrand Voorhout.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Ladderwagen brandweer Noordwijk assisteert bij woningbrand Voorhout.

Vanavond rond 21.15 uur kwam er een melding van een woningbrand aan de ‘s-Gravendamseweg in Voorhout. De ladderwagen van brandweer Noordwijk werd gealarmeerd en is ter plaatse gekomen om de korpsen van Voorhout en Sassenheim te assisteren…..

Het bleek te gaan om een brandje in de keuken op de eerste etage. De brand was doorgeslagen naar het plafond, waarop de brandweer het plafond heeft gesloopt om de brandhaard te zoeken. De ladderwagen heeft stand-by gestaan om in geval van een uitslaande brand direct van bovenaf te kunnen gaan blussen. Dat bleek gelukkig niet nodig. 

Een bewoner is gecontroleerd door ambulancepersoneel in verband met het inademen van rook. De bewoner hoefde na onderzoek niet mee naar het ziekenhuis. 

De ‘s-Gravendamseweg is enige tijd afgesloten geweest voor doorgaand verkeer. 

Foto’s: Wendy Weijers BON 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.