Datum: 03-10-2023 - 00:20
23
me
'22
4e editie Diner in White Noordwijk kan dit jaar door gaan.
Geschreven door Diner in White
Foto's Redactie BON

4e editie Diner in White Noordwijk kan dit jaar door gaan.

Dit jaar wordt alweer de vierde editie van Diner in White Noordwijk georganiseerd. Deze keer op zaterdag 11 juni en natuurlijk op een nog geheime locatie. Het idee van Diner in White is gebaseerd op het uit Frankrijk overgewaaide ‘Diner in Blanc’. De Noordwijkse versie was het afgelopen keren een groot succes….

De geheime locatie waar het diner plaats gaat vinden belooft ook nu weer iets bijzonders te zijn.

Bij Diner in White Noordwijk is er niet alleen een witte dresscode maar bovendien ook de wens dat de overige attributen zoals de stoelen, kaarsen, het bestek en het tafellinnen zijn aangepast. Alle deelnemers nemen deze overigens zelf mee. Dit is ook een onderdeel van Diner in White Noordwijk.

Het principe van Diner in White Noordwijk is verbinden. Bij dit informele diner komen mensen met verschillende achtergronden samen om kernwaarden zoals respect, vriendschap en verbondenheid met elkaar te delen. De in het wit geklede deelnemers nemen zelf een mand met eten en drinken mee en ook eigen {klap)stoelen en tafeltjes.

De verzamelplaats is ook nu weer bij de Koninklijke Beuk aan de Van Berckelweg en wel om 17:00.uur Van daaruit worden de deelnemers gebracht naar een niet van tevoren bekend gemaakte, prachtige geheime plek in de buitenlucht, ergens in Noordwijk.

Om daar, los van de waan van alledag, veel gezelligheid, vriendschappen en respect met elkaar delen. Het geheel is omkleed met muziek en dans en daarnaast zijn er bovendien enkele verassingsacts

Na afloop, rond de klok van 22.00 uur, gaat iedereen weer terug naar de verzamelplaats bij de Koninklijke Beuk. Bij slecht weer is er een alternatief programma in een prachtige binnen locatie.

Het Diner in White Noordwijk wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van fonds1818. Er zijn voor dit unieke evenement, dat dus op 11 juni wordt gehouden, nog plaatsen beschikbaar.

De prijs is p.p. €12,50 en aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.