Datum: 26-03-2023 - 11:11
25
me
'22
Muziekvereniging “ St. Jeanne d’ Arc” zoekt oud-leden voor reünie op 8 oktober.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Muziekvereniging “ St. Jeanne d’ Arc” zoekt oud-leden voor reünie op 8 oktober.

In verband met de Corona lockdown kon de reunie van Muziekvereniging “ St. Jeanne d’ Arc” op 13 november 2021 helaas niet doorgaan. Met teleurstelling hebben we helaas alles op het allerlaatste moment af moeten zeggen. Inmiddels is de situatie gelukkig niet meer vergelijkbaar met destijds en dus zouden we graag ons 100-jarig jubileum alsnog willen vieren….

Bij een leeftijd van inmiddels ruim 100 jaar hoort natuurlijk een rijke historie en een ontelbare schat aan herinneringen, gevormd door alle mensen die ergens in de historie het pad van de vereniging hebben gekruist.  

Wij zouden het enorm leuk vinden om deze herinneringen gezamenlijk op te halen met de mensen die deel zijn geweest van onze vereniging. Daarom zijn we hard op zoek naar oud-leden, vrijwilligers, dirigenten en instructeurs. Hoe leuk zou het zijn om nou net die ene persoon tegen te komen die in 1985 naast je zat bij de harmonie, met wie je in de jaren 90 oud papier hebt opgehaald of met wie je in 2013 een gouden medaille op het WMC hebt gewonnen? De inhoud van het programma is niet geschikt voor mensen onder de 12 jaar.

Bent u oud-lid, oud-vrijwilliger, oud-dirigent of oud-instructeur? Dan nodigen wij u van harte uit op zaterdag 8 oktober in De Parade, van der Weijdenlaan 2A te Noordwijkerhout. De exacte tijden volgen nog, maar het zal in de tweede helft van de middag en het begin van de avond zijn. Graag wel even aanmelden, zodat we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan tot 23 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u nog meer oud-leden kennen? Tip ze dan gerust, zodat ook zij zich kunnen aanmelden.

Als u zich reeds had aangemeld voor de vorige datum van 13 november 2021 dan willen we u vragen om opnieuw aan te melden.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.