Datum: 31-05-2023 - 17:31
08
jun
'22
Zomer natuurwandeling op Landgoed Tespelduyn.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Zomer natuurwandeling op Landgoed Tespelduyn.

Om mensen mee te laten genieten van al het geen dat bloeit en groeit op Landgoed Tespelduyn, organiseert Tespelduyn natuurwandelingen onder leiding van een deskundige gids. De golfbaan van Landgoed Tespelduyn bestaat uit veel meer dan strak geschoren fairways en golfballen. Tussen de holes liggen stroken grond waar veel groeit en bloeit. Door de unieke ligging met veel waterpartijen en sloten, oude bomen en jonge bosjes, hoge en lage bermen...

is de variatie groot. Dus doe je wandelschoenen aan, want we pakken ook de wat minder begaanbare paden op het Landgoed Tespelduyn.

Op zaterdag 9 juli om 09:30 uur gaan we met de zomer natuurwandeling genieten van al het moois dat groeit en bloeit op Landgoed Tespelduyn. Klik hier om je aan te melden.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.