Datum: 06-06-2023 - 10:31

08
jun
'22
Friends United in het nieuw gestoken door Kringloopwinkel Noordwijk/Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Friends United in het nieuw gestoken door Kringloopwinkel Noordwijk/Noordwijkerhout.

Vanmiddag hebben alle leden van Friends United prachtige nieuwe pakken in ontvangst genomen. De trainingspakken zijn gesponsord door Kringloopwinkel Noordwijk en Kringloopwinkel Noordwijkerhout….

Veel blije koppies vanmiddag in de sporthal van vv Noordwijk op de Duinwetering. Sjaak van Schie van Kringloopwinkel Noordwijk was aanwezig om de mooie pakken te aanschouwen, en met alle kinderen op de foto te gaan. Voorlopig kan er weer heerlijk gesport worden in de nieuwe pakken. 

Friends United is een unieke sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Bij Friends United kunnen kinderen met een beperking kennis maken met diverse sporten. Het is een veilige plek waar kinderen samen kunnen sporten onder deskundige begeleiding. Klik hier voor meer informatie over Friends United.

Foto’s: BON Wendy Weijers 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.