Datum: 30-11-2022 - 05:47
11
jun
'22
16 juni start van de 50e reeks Strandlopen.
Geschreven door Strandlopen
Foto's Redactie BON

16 juni start van de 50e reeks Strandlopen.

Op donderdag 16 juni a.s. zal wethouder Dennis Salman het startschot geven voor de 1e van een reeks van 10 Strandlopen. Start en finish zijn op het strand aan de Kon. Wilhelmina boulevard ter hoogte van het Palaceplein. De start vindt om 19.30 uur plaats recht voor het nieuwe NRB/ZVN gebouw, iets meer naar links vanaf de afrit….

Vanwege het jubileum krijgt elk van de 10 avonden een apart thema of wordt er iets speciaals georganiseerd. Voor alle avonden zijn de bekende speakers van voor de Coronatijd weer present. Op deze eerste avond zal Sandra van Houten de spits afbijten.

De commissie Strandlopen van volleybalvereniging NOVO is maanden bezig geweest om van dit bijzondere jubileum een mooi evenement te maken. Daarnaast heeft de commissie gemeend om ook terug te kijken op die 50 jaar. Daarvoor is een jubileumboekje samengesteld. Het is een mooi document geworden van 50 jaar enthousiasme van de lopers en de vrijwilligers. Het eerste exemplaar van dit boekje zal op 16 juni aan de wethouder Sport, Dennis Salman, worden overhandigd.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Strandlopen. Voor 1 avond kost dit voor de jeugd tot en met 15 jaar € 2,50 en voor iedereen boven de 15 jaar € 3,50. Wil je deelnemen als klassement loper dan betaal je tot en met 15 jaar € 20,00 en als je ouder bent € 25,00.
Meer informatie is te vinden op de website www.strandlopen.nl

 Foto: PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.