Datum: 25-09-2023 - 08:53
13
jun
'22
Belangstellenden welkom bij seizoen afsluiting voetbal voor kinderen met een autistisch spectrum stoornis bij vv Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Belangstellenden welkom bij seizoen afsluiting voetbal voor kinderen met een autistisch spectrum stoornis bij vv Noordwijk.

Kinderen vanaf een jaar of 8 die graag willen voetballen maar waarbij dit, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk is in een regulier team zijn met hun ouders van harte welkom om op 25 juni een kijkje te komen nemen of het ASS voetbal bij vv Noordwijk wellicht iets voor hen is. Er zijn begeleiders aanwezig om informatie te geven….

Op zaterdag 25 juni van 13.00 uur tot ongeveer 14.30 uur sluit de ASS afdeling bij vv Noordwijk het seizoen af. De kinderen met een autistisch spectrum stoornis die bij vv Noordwijk voetballen zijn dan voor de laatste keer dit seizoen actief op het veld.

Na afloop van de fysieke inspanningen wordt er met elkaar een patatje gegeten. Na de zomervakantie gaan we dan weer van start met trainingen en hopelijk kunnen we dan ook weer wedstrijden spelen.

Bij een bezoekje wel graag van te voren een berichtje via telefoonnummer 06-45891281 (Leo Kruithof)

of 06-10633916 (Marjolein de Goeij) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hier is ook informatie te verkrijgen over de ASS afdeling. Zie ook www.vvnoordwijk.nl en dan jeugd – ass voetbal.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.