Datum: 25-09-2023 - 08:40
24
jun
'22
Kleynkoor heeft volgend seizoen ruimte voor een aantal nieuwe leden.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Kleynkoor heeft volgend seizoen ruimte voor een aantal nieuwe leden.

Ga je volgend seizoen naar de Middelbare school en is zingen je hobby? Zing jij heel graag? Vind je de groep acht musical te gek? Heb je misschien gehoord dat jij mogelijk talent hebt? Of vind je dat zelf? Wil jij meer weten van zingen en theater?…

Heb je tot nu toe niet gedurfd te auditeren en denk je nu...Ik ga ervoor? Dan willen wij met jou kennismaken! Graag willen wij jullie uitnodigingen op een kennismakingbijeenkomst voor het nieuwe Kleynkoorseizoen op maandag 4 juli.

Locatie: DPO-gebouw, derde verdieping om 17.00 uur – 18.00 uur

Chantal van der Klugt en Herma van Piekeren zijn aanwezig om jullie te leren kennen. Wij vertellen dan over alles wat we leren bij de Kleynkoor Academy en wat we het komende seizoen van plan zijn. We laten je filmpjes zien van afgelopen jaar en wie weet zeg jij daarna wel: Hier wil ik bij horen.

We zingen iets samen en dan bekijken we in welke groep binnen onze opleiding waar jij het meest aansluiting vindt bij jouw startniveau. Aan het begin van het seizoen mag je dan iets voorzingen, een lied dat jij zelf geweldig vindt om te zingen.

Wil je alvast meer weten? Kijk dan op onze website: www.kleynkoor.academy Meld je aan voor het informatie uur bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groeten,

Herma van Piekeren Chantal van der Klugt

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.