Datum: 02-04-2023 - 02:13
24
jun
'22
Beleef het verhaal van de Engelandvaarders in de nieuwe interactieve game van Museum Engelandvaarders.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Beleef het verhaal van de Engelandvaarders in de nieuwe interactieve game van Museum Engelandvaarders.

In Museum Engelandvaarders in Noordwijk beleef je nu het verhaal van de dappere Engelandvaarders in een interactieve game. Ontsnap als Engelandvaarder vanuit het bezette Nederland en overwin obstakels om veilig in Engeland aan te komen. In samenwerking met verschillende partijen lanceert Museum Engelandvaarders de game ‘’Bestemming Engeland-Durf jij het?’’ voor leerlingen van groep 7/8 en de brugklas….

maar uiteraard ook voor iedereen die het leuk vindt om een game te spelen! Omdat de oorlog nooit vergeten mag worden. Iedereen kan de game ervaren tijdens de openingstijden van Museum Engelandvaarders. 

Tijdens de game maak je een vals paspoort aan, zoals een echte Engelandvaarder dat deed! Kies je rol en na het maken van je paspoort ben je klaar om het bezette Nederland te helpen door naar Engeland te gaan. Kies welke route je neemt en maak tijdens je reis de juiste beslissingen om veilig in Engeland aan te komen. Kraak codes, ontdek geheimen aanwijzingen en beleef de reis van Engelandvaarders.

Help jij Eddy, Bep en Wim over te steken naar Engeland? Lukt het om alle obstakels te overwinnen? Durf jij het? Speel de interactieve game bij Museum Engelandvaarders. Tickets boeken kan online via de website van Museum Engelandvaarders.

Klik hier om tickets te bestellen

Klik hier voor het filmpje (reel) op Blik Op Noordwijk Instagram

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.