Datum: 01-12-2022 - 14:51
27
jun
'22
Inloopavond herontwikkeling ‘Zilveren Kruis’.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Inloopavond herontwikkeling ‘Zilveren Kruis’.

Dinsdagavond 5 juli 2022 is er een inloopavond over de herontwikkeling van de locatie Zilveren Kruis in Noordwijk Binnen. Er is een schetsontwerp gemaakt voor de nieuwbouw. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur….

Schetsontwerp
Dinsdagavond 5 juli 2022 is er een inloopavond over de herontwikkeling locatie Zilveren Kruis. Er is een schetsontwerp gemaakt. Een 1e tekening. Hierop is de ontwikkeling naar de nieuwbouwwoningen wat uitgewerkt. Het is een belangrijke 1e stap in het ontwerpen van de woningen op een lommerrijke locatie die ligt op de landgoederenzone tussen Noordwijk Binnen en Noordwijkerhout. 

Mooie mix 
Begin januari 2022 informeerde het college de gemeenteraad over de plannen voor deze plek. In de brief staat wat ontwikkelaar Syntrus Achmea Real Estate voor ogen staat: 160 appartementen met 30% sociaal (25% huur/5% koop), 20% middeldure huur, en 50% vrije sectorhuur. Je vindt een link naar deze brief hieronder.

Geïnteresseerd?
De inloopavond is dinsdagavond 5 juli 2022 tussen 19.00 en 21.00 uur. Natuurlijk in het markante kantoorpand waar ooit Zilveren Kruis zat. De toegang is via de hoofdingang aan de Van de Mortelstraat 4 in Noordwijk. Geïnteresseerd? Kom kijken op een moment dat het je schikt. Welkom vanaf 19.00 uur. 

Meer informatie

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.