Datum: 02-10-2023 - 13:19
30
jun
'22
GEANNULEERD Donderdag 30 juni 3e editie Strandlopen met extra activiteit.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

GEANNULEERD Donderdag 30 juni 3e editie Strandlopen met extra activiteit.

Wegens het slechte weer is de Strandloop vanavond geannuleerd.

Op donderdag 30 juni vindt de derde editie van de Strandlopen van 2022 plaats. Vanwege het 50-jarig jubileum van de Strandlopen wordt het startschot gegeven door Noordwijks eigen Youtuber Alex Klein!Alex is bekend van zijn video’s op YouTube en wordt door een hele schare fans gevolgd.

Maar er is meer die avond. Er staan 2 trampolines voor de jongste jeugd tot 10 jaar die de twee kilometer loopt. Ieder kind dat nog energie heeft na die twee kilometer mag zich 5 minuten uitleven op de trampoline. 

Alle lopers krijgen na afloop een fruitreep, die wordt gesponsord door Hoogervorst Electrotechniek.De welbekende Latjes zullen als speakers optreden. De sfeer zit er al goed in en het aantal lopers is groeiende.

Foto: BON

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.