Datum: 02-10-2023 - 14:29
30
jun
'22
Nieuwbouw Zeehonk/Wakersduin gestart met begraven van tijdcapsules.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Nieuwbouw Zeehonk/Wakersduin gestart met begraven van tijdcapsules.

Vanmorgen werd de start van de nieuwbouw van de fusieschool Zeehonk/Wakersduin feestelijk gevierd in het bijzijn van wethouder Dennis Salman. Vier leerlingen van de fusieschool begroeven tijdcapsules met daarin tekeningen voordat er op dezelfde grond een prachtig nieuw schoolgebouw gebouwd gaat worden. …

Met het slaan van de eerste paal door een aantal genodigden is daar de voorzet voor gegeven. Er is een flessenactie gehouden en de opbrengst van €2236,00 gaat naar de Zwerfafval ambassadeurs in Noordwijk.

Van het Hoogheemraadschap Rijnland is een tegel cadeau gekregen waar op staat: ‘Hier begint de zee’. De leerlingen hebben afgelopen week hier ook les over gehad, om besef te krijgen dat je afval niet op straat gooit.

Foto’s: Flashlight Fotografie

{gallery}16386{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.