Datum: 27-01-2023 - 21:14
04
jul
'22
Zomergala Lions Club Noordwijk brengt 92.500 Euro op voor KiKa en Hersenstichting
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Zomergala Lions Club Noordwijk brengt 92.500 Euro op voor KiKa en Hersenstichting

Na twee lange jaren wachten, kon Lions Club Noordwijk afgelopen zaterdag eindelijk weer een grandioos gala organiseren. In het feestelijk aangeklede Grand Hotel Huis ter Duin ontving de club zo’n 250 gasten, die allemaal op en top in Summer Chique gekleed waren….

Het weer werkte mee, zodat de ontvangst buiten op het terras plaatsvond, onder de klanken van de Noordwijkse band The Beards. Het gezelschap verplaatste zich vervolgens naar binnen voor het smakelijke diner en een grandioze feestavond.

Er werd volop gedanst op muziek van Brickhouse en gelachen bij cabaretier Ronald Snijders. Het hoogtepunt van de avond was de veiling waarbij volop geboden werd op prachtige veilingkavels die aangeboden werden. Toppers waren 2 weken vakantie in een zeer luxe camper, Champions League kaarten voor Ajax en een geheel verzorgd VIP-arrangement tijdens de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort.

Aan het eind van de avond konden de Lions bekendmaken dat de avond maar liefst € 92.500 had opgebracht voor de twee gekozen goede doelen, KiKa en de Hersenstichting. Met de bijdrage vanuit dit gala wordt het onderzoek naar behandeling van kanker bij kinderen en hersenaandoeningen ondersteund. Daardoor ontstaat een grotere kans op genezing.

Lions President Liesbeth Rodenburg: “we hebben twee jaar moeten wachten en dan zo’n prachtig resultaat voor deze twee belangrijke doelen, geweldig!”. Jakolien van Eijk (KiKa): “met deze bijdrage komen we weer een stap dichter bij het oplossen van kanker bij kinderen, we zijn de gasten van vanavond heel dankbaar!”.

VdAlles bij elkaar een prachtig resultaat van een grandioze en geslaagde Gala-avond, waar de aanwezigen tot in de vroege uren van zondag van genoten.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.