Datum: 30-11-2022 - 04:57
14
jul
'22
Groot Hoogwaak deelt diploma’s uit en viert de zomer op de camping.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Groot Hoogwaak deelt diploma’s uit en viert de zomer op de camping.

Vanmorgen zijn er bij Groot Hoogwaak tijdens een gezellig samenzijn bloemen uitgereikt aan een flink aantal medewerkers. Zij hebben na het volgen van een opleiding hun diploma gehaald en werden daarvoor in het zonnetje gezet.….

Petra, Celine, Steffie en Kaylee zijn nu verpleegkundige, Justin en Jeffrey hebben hun basis installatie techniek behaald, Tanja en Amanda zijn nu EVV’er, Karen is gespecialiseerd in de geronto psychiatrie, Eline heeft de opleiding voor aandachts dementie gevolgd, Annemiek is nu in de wondzorg bekwaam en Monique en Nel hebben een opleiding gedaan voor palliatieve zorg.

Na de mooie woorden en de bloemen was er nog koffie met gebak voor de aanwezigen.

Buiten was er ook wat gezelligs aan de gang in de binnentuin. Bij groot Hoogwaak weten ze wel wat je moet doen als het lekker weer word. Van maandag 11 tot vrijdag 15 juli is de binnentuin omgedoopt tot Camping “ Het Groot hoogwaakse veld”.

Met een retro caravan, een gezellig bloemetje op tafel, tentje, zwembad en diverse sport attributen is het voor eenieder van het zorghuis goed toeven. Elke dag is er een afdeling welkom om de dag door te brengen op de camping. ‘s Morgens is er koffie met lekkers, en zijn er diverse sport activiteiten, ‘s middags is er limonade, ijs, poffertjes en muziekbingo. Kortom genieten met een grote G…

Foto’s: Wendy Weijers BON 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.