Datum: 06-06-2023 - 11:34

17
jul
'22
Update: Bestuurder vlucht na ongeval op Langevelderslag in Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Update: Bestuurder vlucht na ongeval op Langevelderslag in Noordwijk.

Op de Langevelderslag heeft zondag aan het begin van de avond een ongeval plaatsgevonden. Een grijs Pools voertuig kwam vanuit de richting van de Vogelaardreef en kwam, toen hij richting zee reed, op de verkeerde weghelft terecht. Vanaf de richting van zee kwam een rood voertuig. Beide kwamen met elkaar in botsing doordat de Poolse wagen….

op de verkeerde weghelft terecht kwam. De bestuurder van de Poolse wagen vluchtte weg het duin in. De bijrijder bleef bij de auto. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Betrokkenen worden onderzocht. De schade is fors. De weg was afgezet, verkeer moest via het fietspad passeren.

De Poolse auto wordt straks door de politie in beslag genomen.

Update: Beide auto’s zijn door bergingsbedrijven afgevoerd, waarvan de Poolse auto naar de politie wordt gebracht. Er was geen vervoer naar het ziekenhuis van slachtoffers. 

Foto’s: Wendy Weijers BON 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.