29
jul
'22
MeetUp Noordwijk gaat door met bordspellen middagen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

MeetUp Noordwijk gaat door met bordspellen middagen.

Na een drietal succesvolle edities hebben MeetUp Noordwijk en boekwinkel van der Meer besloten om de bordspellen middagen door te zetten tot in ieder geval het einde van 2022. Iedere eerste zaterdag van de maand kunnen er tussen 14:00 uur en 17:00 uur gezellig bordspelletjes gespeeld worden….

De bordspellenmiddag is ontstaan nadat een inwoner uit Noordwijk bij Welzijn Noordwijk informeerde naar het bestaan van een bordspellenclub in de gemeente. Na kennismaking en een verkennend gesprek met Roy van Schie, sociaal makelaar bij Welzijn Noordwijk, was het idee ontstaan dat mevrouw samen met MeetUp Noordwijk zelf het voortouw ging nemen in het initiëren van bordspellenmiddagen. De boekhandel wilde hieraan graag haar medewerking verlenen door wat plekjes in de winkel gezellig in te richten en een aantal populaire bordspellen beschikbaar te stellen. Inmiddels zijn er drie edities verstreken met een mooie opkomst aan deelnemers. 

Tijdens iedere editie stelt de boekwinkel een populair nieuw bordspel beschikbaar welke door een van de winkelmedewerkers wordt toegelicht en uitgelegd. Daarnaast zijn er ook voldoende andere spellen voor handen die in overleg uitgeprobeerd mogen worden. Behalve gezellig spellen is de bordspellenmiddag ook een mooi moment om nieuwe mensen te ontmoeten. Hoe leuk is het om mensen te leren kennen die dezelfde interesses delen als jij? Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten en mee te spellen, deelname is geheel gratis en het welkomstdrankje (koffie, thee of fris) wordt aangeboden door MeetUp Noordwijk en de boekhandel.

De eerstvolgende editie van de MeetUp bordspellen middag vindt plaats op zaterdag 6 augustus en daarop volgend iedere eerste zaterdag van de maand. Neem een kijkje op de website www.meetupnoordwijk.nl/events voor alle data en andere activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 of stuur een berichtje via Facebook of Instagram: MeetUp Noordwijk.