Datum: 14-08-2022 - 14:41
02
aug
'22
Zaterdag 17 september reünie 50 jaar Drumfanfare Altesa.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Zaterdag 17 september reünie 50 jaar Drumfanfare Altesa.

In het jaar 1972 zijn er bijzondere dingen gebeurd; de eerste gele kaart werd gegeven in het Nederlandse voetbal, de eerste elektronische zakrekenmachine kwam op de markt en de 11e Olympische Winterspelen vonden in dit jaar plaats. Maar al deze feiten vallen in het niet bij wat er in De Zilk gebeurde op 10 februari 1972: de oprichting van Altesa….

Voor de snelle rekenaars onder ons: dit betekent dat Altesa dit jaar vijftig jaar bestaat. Sla de elektronische zakrekenmachine er maar op na. Heeft u vroeger bij Altesa gespeeld en het rood-witte uniform eer aangedaan? Of als leerling de eerste stappen op het muzikale pad bij Altesa gezet? Of heeft u als majorette glansrijk de mooiste shows weggeven voor de fanfare? Geef u dan op voor de reünie!

Naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van Drumfanfare Altesa wordt er op zaterdag 17 september een reünie georganiseerd. Vanaf 20.00 uur bent u welkom in de Duinpan van De Zilk. Er zal gelegenheid zijn bij te praten met andere oud-leden, de huidige leden en natuurlijk zullen er anekdotes gedeeld worden.

Enthousiast geworden? Geef u dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: PR.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.