05
aug
'22
Brandweer bevrijdt slachtoffers na ongevallen op N206 richting Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Brandweer bevrijdt slachtoffers na ongevallen op N206 richting Noordwijk.

De Provincialeweg N206 vanuit Katwijk naar Noordwijk is vrijdagmiddag enige tijd afgesloten geweest toen er vlak na elkaar twee ongevallen plaatsvonden. Rond half vier ging het eerst mis met een bestelbusje die van de weg raakte en tegen een paar palen klapte. Het voertuig kwam tot stilstand in de bosjes. Vlak hierna botste twee andere voertuigen…

op dezelfde rijbaan op elkaar door het eerste ongeval. Dit betrof een bestelbusje welke op een personenauto botste. 

Er werd flink opgeschakeld om voldoende hulpdiensten ter plaatste te krijgen. De brandweer schaalde op naar middel hulpverlening. Ook kwamen er twee ambulances, diverse politie eenheden en de Provincie Zuid-Holland ter plaatse. Brandweerlieden hebben zowel de bestuurder van de witte bestelbus, die als eerste betrokken raakte bij het ongeval, bevrijdt waarna ook de bestuurster van de rode auto van het tweede ongeval uit haar voertuig werd geholpen. Naast het feit dat de bestuurder van de witte bestelbus naar het ziekenhuis werd gebracht, werd ook de bevrijdde dame naar het ziekenhuis vervoerd. 

Een berger heeft zich over de gecrashte voertuigen ontfermd en deze weggehaald van de N206.

De N206 vanaf Katwijk richting Noordwijk is rond 19:00 uur pas weer vrijgegeven voor het verkeer, toen was alles opgeruimd.

Foto’s: Wendy Weijers BON