Datum: 01-12-2022 - 15:36
09
aug
'22
Potje voetbal op het strand loopt verkeerd af voor strandganger.
Geschreven door KNRM Noordwijk
Foto's Redactie BON

Potje voetbal op het strand loopt verkeerd af voor strandganger.

Zaterdagmiddag omstreeks 17:15 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk aan Zee ingezet ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk….

Ter hoogte van Beachclub Nomade aan de Koningin Wilhelmina Boulevard was een man tijdens het voetballen ongelukkig ten val gekomen waarbij de man letsel aan het bovenbeen heeft opgelopen. 

De Noordwijkse Reddingsbrigade was als eerste hulpdienst ter plaatse en heeft zich over het slachtoffer ontfermt. Het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig heeft de ambulancemedewerkers met hun materieel bij strandafrit 10 opgehaald en is naar de opgegeven locatie gereden. 

De man is ter plaatse gestabiliseerd en doormiddel van het KNRM-kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance vervoerd. De ambulance heeft de man naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto: KNRM

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.