Datum: 22-03-2023 - 19:27
10
aug
'22
Noordwijk verwelkomt 8000e passagier van dit strandseizoen. Gratis Beach Shuttle Noordwijk wederom groot succes!
Geschreven door Noordwijk Marketing
Foto's Redactie BON

Noordwijk verwelkomt 8000e passagier van dit strandseizoen. Gratis Beach Shuttle Noordwijk wederom groot succes!

Vandaag verwelkomde de gemeente Noordwijk de 8000e passagier van de Beach Shuttle van dit seizoen. Het blijkt dat steeds meer bezoekers op stranddagen gebruik maken van de Beach Shuttle. Wethouder Theo Alkemade: ‘Ik vind het leuk dat we de 8000e passagier even in het zonnetje hebben gezet. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke aantal passagiers…

dat we deze zomer een zorgeloos bezoek aan ons strand hebben kunnen bieden. We stevenen af naar een record. De Beach Shuttle is een succes. Maar we moeten met elkaar door met onze zoektocht naar effectieve aanpakken die ervoor zorgen dat bij mooi weer en grote toeloop de kust niet vol komt te staan met files en gratis met de bus vervoerd worden naar het centrum en het strand. Een gratis parkeren aan de rand van het dorp is eenuitkomst op de drukste dagen en een sympathiek en gastvrij gebaar naar de bezoekers.”

De comfortabele Beach Shuttle -met lage instap- rijdt voor het twaalfde zomerseizoen en is inmiddels een begrip in Noordwijk. Op warme en drukke stranddagen is er altijd ruimte genoeg op het dertien kilometer lange strand van Noordwijk, maar daar is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

De instaphalte aan de Gooweg is dit jaar voorzien van een zonnebrandcrème-dispenser, waardoor passagiers beschermd en veilig van de zon kunnen genieten.

Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder Noordwijk Marketing: “De Beach Shuttle zorgt voor een onbezorgde stranddag zonder parkeerstress en lang sjouwen met strandspullen, want je stapt vlakbij het strand uit. Deze unieke service langs de Nederlandse kust kan alleen worden aangeboden dankzij de goede samenwerking met de gemeente Noordwijk en Brouwer Tours. Daar zijn we als Noordwijk enorm trots op. “

Foto: PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.