Datum: 30-11-2022 - 15:59
14
aug
'22
Vv Noordwijk zoekt stewards en commissie leden.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Vv Noordwijk zoekt stewards en commissie leden.

Vv Noordwijk zoekt steward en commissieleden voor de nieuwe commissie Welzijn. Lees snel verder hoe u bij deze gezellige sportvereniging een steentje kan bijdragen aan veiligheid en een veilig sportklimaat….

Vv Noordwijk is op zoek naar stewards! 
Steward worden bij vv Noordwijk? Dat kan, er ligt een leuke uitdagende job voor u klaar!

U bent verantwoordelijk voor de veiligheid voor, tijdens en na de wedstrijden van het 1e elftal. U verzorgt de toegangscontrole, u begeleidt de KNVB officials, u bent gastheer voor de stewards van de tegenstander, u loopt controle rondes en treedt op daar waar nodig!

Maar dat niet alleen, u kunt ook eerste hulp verlenen en gaat, indien gewenst en beschikbaar, ook mee naar uitwedstrijden van het 1e elftal. Kortom, u bent zeer gezichtsbepalend voor de vereniging en draagt met uw inzet bij aan de goede naam van vv Noordwijk!

Wat bieden wij? Naast een open en gezellige sfeer, bieden wij diverse cursussen aan die u op kosten van de vereniging  kunt volgen. En uiteraard zorgt de vereniging op wedstrijddagen voor de inwendige mens en organiseren wij leuke activiteiten voor onze vrijwilligers.

Lijkt het u wat, bent u doortastend maar ook klantvriendelijk dan wilt u vast graag deel gaan   uitmaken van het team! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel, sms, app 06-22294773. Ook als u nog verder informatie wilt hebben!

De werkzaamheden worden op basis van vrijwilligheid en beschikbaarheid uitgevoerd.

Vv Noordwijk is op zoek naar commissie leden voor de nieuwe commissie Welzijn.
Een veilig sportklimaat, dat willen we toch allemaal? Een klimaat waarin niet alleen de sporters, maar ook  alle andere bezoekers van het sportpark zich veilig voelen. Daarom wil vv Noordwijk een commissie Welzijn gaan oprichten. Deze commissie moet zich gaan bezighouden met allerlei zaken op het gebied van een veilig sportklimaat. Denk daarbij aan EHBO/BHV zaken, het voorkomen van ongewenst gedrag, uitsluiten van discriminatie in welke vorm dan ook, bijhouden van VOG verklaringen maar ook het bewaken van het privacy en normen- en waardenbeleid vallen onder de werkzaamheden van de commissie. Daarbij werkt u samen met andere commissies, met het Sportbedrijf Noordwijk, met andere gebruikers van het sportcomplex en uiteraard met de diverse andere instanties waar vv Noordwijk contacten mee heeft.

Omdat het een nieuw op te richten commissie betreft zal de exacte invulling moeten gaan groeien. Maar de doelstelling is duidelijk, het creëren, implementeren, beheren, communiceren en continu verbeteren van een veilig sportklimaat bij vv Noordwijk!

Wat bieden wij? Een gezellige en open verenigingssfeer. En alle kans om niet alleen uzelf maar ook om de commissie te gaan ontplooien! Benodigde cursussen kunnen op kosten van de vereniging worden gevolgd en uiteraard wordt u volledig ondersteund vanuit het bestuur!

Wat vragen wij? Aanpakkers! U hoeft niet persé voetballiefhebber of lid van vv Noordwijk te zijn, een open en sociale instelling en affiniteit met genoemde werkzaamheden is al meer dan voldoende!

Interesse of meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel, sms, app naar 06-22294773.

De werkzaamheden worden op basis van vrijwilligheid en beschikbaarheid uitgevoerd.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.