Datum: 30-11-2022 - 04:58
20
aug
'22
Groot Hoogwaak viert 50 jarig bestaan met een groots Summer Party (foto’s + video)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Groot Hoogwaak viert 50 jarig bestaan met een groots Summer Party (foto’s + video)

Gisteravond was het dan eindelijk zover. Groot Hoogwaak vierde haar 50ste verjaardag met een grootse Summer Party inclusief barbecue. Voor deze Summer Party waren collega’s, ex-collega’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners en personen, die een belangrijke rol hebben gehad bij de ontwikkeling die Groot Hoogwaak in deze 50 jaar heeft doorgemaakt, uitgenodigd….

Directeur-bestuurder, dhr. Henny Roos, opende de avond met een speech over 50 jaar Groot Hoogwaak en alle ontwikkelingen die het nog steeds door maakt. De beste zorg voor hun bewoners staat bovenaan en wordt maar liefst gewaardeerd met een 9.5, een fantastisch cijfer.

Mevrouw Ria Koppen, voorzitter van de Raad van Toezicht, hield een korte speech en tenslotte nam burgemeester Wendy Verkleij kort het woord. Zij blikte terug op al een halve eeuw een zorgzame woonvoorziening. Niet alleen intern maar ook naar de Noordwijkse samenleving gericht. Zoals de oprichting van het Breinhuis waar mensen terecht kunnen met vragen over dementie, de initiatiefgroep dementievriendelijk, en zijn betrokken bij de organisatie van het TukTuk vervoer.

Groot Hoogwaak blijft door ontwikkelen. Het maakt plannen om die zorg te kunnen bieden waaraan de samenleving behoefte heeft. 

Na het heffen van het glas met alle aanwezigen om te toasten op 50 jaar Groot Hoogwaak werd het barbecue buffet geopend en kon een ieder die wilde smullen van het heerlijke eten. 

Het was een geweldig weerzien van nieuwe en oude bekenden, met entertainment, muziek en vooral heel veel gezelligheid. 

Foto’s: Wendy Weijers Blik Op Noordwijk
Videobeelden: Flashlight Fotografie

 

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.