Datum: 08-02-2023 - 15:47
27
aug
'22
Eerste cultuurmarkt Noordwijk groot succes.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Eerste cultuurmarkt Noordwijk groot succes.

De eerste Noordwijkse Cultuurmarkt in Noordwijk-Binnen is een groot succes gebleken. Een gezellig evenement voor jong en oud. Culturele verenigingen kregen het podium om zich te presenteren. Veel mensen kwamen kijken, luisten en genieten van zang, dans, theater en muziekoptredens…..

Op de informatiemarkt met activiteiten waren leuke prijzen te winnen, o.a. kaartjes voor musea. Voor kinderen was er ook een kleurwedstrijd en een schminck artiest.
De cultuurmarkt wordt in drie kernen van de gemeente Noordwijk georganiseerd met een wisselend programma.

In Noordwijk waren vandaag aanwezig: o.a. Close Harmony Zanggroep Dunes & Forest, De Makers Theater, Toneelvereniging Louis Bouwmeester, Popkoor Bloom, Koen van Toen, Echo der Duinen, Noordwijkse Balletschool, Koor Elan, Museum of Comic Art, De Oude Dorpskern, Fanfarekorps Excelsior. Harmoniekapel Crescendo, Museum Noordwijk, Streekmuseum Veldzicht en Atlantikwall Museum.

Op het podium waren diverse optredens en de muzikale familie Weijers uit Noordwijkerhout mocht uit handen van wethouder Roberto ter Hark het eerste exemplaar ‘Spotlight’ in ontvangst nemen. 

Er komt nog een cultuurmarkt in Noordwijkerhout en De Zilk. Klik hier voor het programma van de overige cultuurmarkten.

Foto’s: Wendy Weijers BON 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.