Datum: 08-06-2023 - 07:03

30
aug
'22
Spreekuur Wonen & Welzijn.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Spreekuur Wonen & Welzijn.

Vanaf woensdag 7 september houden Anita Heemskerk (doorstroom-adviseur bij woningcorporaties Stek en Antonius van Padua) en Roy van Schie (sociaal makelaar van Welzijn Noordwijk) maandelijks een duo spreekuur. Dit spreekuur vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats van 10:00 tot 11:00 uur ’s ochtends bij boekhandel van der Meer. De eerste editie vindt plaats op woensdag 7 september….

Wonen
Is uw huurwoning niet meer passend voor u? Denkt u aan verhuizen, maar weet niet waar te beginnen? Vraagt u zich af of u (nog) inschreven staat bij Huren in Holland Rijnland? Stel deze en andere vragen aan de doorstroom-adviseur. Anita kijkt graag vrijblijvend met u mee en kan eventuele hobbels voor u wegnemen.

Welzijn
Met al uw vragen over zaken omtrent welzijn kunt u terecht bij de sociaal makelaar. Roy denkt graag met u mee als u een initiatief in de buurt of wijk wilt opstarten, of als u bijvoorbeeld benieuwd bent naar de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk. Daarnaast weet hij ook de wegen te bewandelen richting mantelzorgondersteuning en het complete welzijns-aanbod binnen de gemeente Noordwijk.

Komt u een keertje langs?
Anita en Roy kijken uit naar uw komst en praten graag met u verder over uw vragen omtrent wonen en/of welzijn. Dit doen zij graag onder het genot van een kopje koffie of thee bij de boekhandel aan de Keuvel 1 in Noordwijk. Wees welkom!

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.