Datum: 31-05-2023 - 18:33
15
sep
'22
Ontdek het plezier van samen muziek maken!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Ontdek het plezier van samen muziek maken!

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!…

Excelsior Noordwijk organiseert Nieuw Talent Orkest Noordwijk, een superleuk muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op donderdagavond 29 september november, 19.00 uur in de kantine van SJC aan de Lageweg in Noordwijk. Dit belooft een bijzondere avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept uit Sneek, Friesland.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Doe jij mee?

Wij zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders zoek je ter plekke eentje uit. Verder krijg je een complete lesmap. Meer dan duizend Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten

Startdatum: Vervolg: Tijd: Locatie: Kosten:

donderdag 29 september 2022, 19.00 uur iedere week op de donderdagavond

19.00 – 21.00 uur

de kantine van SJC aan de lageweg in Noordwijk € 75,- per persoon voor het hele project

Voor aanmelden, vragen en informatie:

Janine Passchier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-87430455 www.excelsiornoordwijk.nl 

Foto: Wendy Weijers Blik Op Noordwijk

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.