Datum: 28-09-2022 - 09:13
18
sep
'22
Welzijn Noordwijk organiseert Vriendschaps-Speeddate.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Welzijn Noordwijk organiseert Vriendschaps-Speeddate.

Lekker een kopje koffiedrinken, een wandeling maken of even winkelen. Juist leuk om dit soort dingen samen te doen. Maar waar leer je spontaan andere mensen kennen? Omdat je nu eenmaal niet zomaar iemand bij de bakker ontmoet, organiseert Welzijn Noordwijk op vrijdag 30 september weer een gezellige vriendschaps-speeddate….

Senioren uit Noordwijkerhout, Noordwijk en de Zilk met dezelfde interesses kunnen tijdens deze vriendschaps-speeddate met elkaar kennismaken. Elke 6 minuten wissel je van plek, zodat je gelegenheid hebt om met de andere deelnemers in gesprek te gaan. Aansluitend is er een gezellige borrel waarbij er met elkaar kan worden nagepraat.

Aanmelden
De vriendschaps-speeddate vindt plaats op vrijdag 30 september in de Wieken aan de Wassenaarsestraat 5. Deelnamekosten zijn €5 per persoon inclusief een hapje en drankje. Dit bedrag kunt u contant betalen bij aankomst. U kunt zich tot uiterlijk donderdag 29 september opgeven voor de vriendschaps-speeddate door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Roy van Schie via 06-36153623

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.