Datum: 28-09-2022 - 08:40
15
sep
'22
Bijzonder duo Beth & Flo mixen klassiek piano en cabaret bij Muziek in Jeroen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Bijzonder duo Beth & Flo mixen klassiek piano en cabaret bij Muziek in Jeroen.

Zondag 25 september gaat de serie najaarsconcerten bij Muziek in Jeroen van start met het pianoduo Beth & Flo. Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden….

Klassieke pianoduo’s zijn er genoeg, maar Beth & Flo zijn anders. Het duo valt op door hun frisse energie, eensgezind samenspel en door de verrassende vorm van concerteren die zij de afgelopen jaren ontwikkelden. Dit bracht hen in 2020 tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) en in het seizoen 2021-2022 waren ze in theaters door heel Nederland te horen en te zien voor steeds een enthousiast publiek.

Beth & Flo spelen werken van o.a. George Gershwin, Bedrich Smetana (Die Moldau) en Oliver Davis.

Het concert in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk begint om 15.00 uur. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden en hun introducés € 15,-), te bestellen via www.muziekinjeroen.nl. Na afloop wordt onder genot van een gratis drankje nagepraat

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.