Datum: 02-10-2023 - 13:55
16
sep
'22
Iedereen welkom tijdens open huis nieuw Sportpark Lageweg.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Iedereen welkom tijdens open huis nieuw Sportpark Lageweg.

Gemeente Noordwijk is een fraai sportpark rijker. Op zondag 25 september 2022 is de officiële opening van het nieuwe Sportpark Lageweg. Om 13.00 uur zal burgemeester Wendy Verkleij ‘Sportpark Lageweg’ officieel in gebruik nemen. Zij doet dit samen met alle verenigingen en clubs die gebruik maken van dit gemeentelijke sportpark….

Dit zijn: Voetbalvereniging SJC, Noordwijkse Hockey Club (NHC), Montessorischool Noordwijk, Daltonschool Klaverweide, ToerFietsClub (TFC) Noordwijk en het Sportbedrijf Noordwijk. 

Programma
Aansluitend opent Voetbalvereniging SJC de nieuwe kantine en gaat het open huis van start met een activiteitenprogramma. Naast diverse voetbalwedstrijden en circuittrainingen op de velden zijn er demonstraties en een hockeyclinic in de moderne sporthal. Iedereen is welkom om het mooie sportpark te bewonderen, te kijken naar de demonstraties of om zelf mee te doen. Het Open Huis duurt van 13.30 uur tot 15.00 uur. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.