Datum: 26-09-2023 - 18:34
20
sep
'22
Workshop manden vullen met bloembollen en bollenverkoop bij Museum Veldzicht.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Workshop manden vullen met bloembollen en bollenverkoop bij Museum Veldzicht.

Elke zaterdag in oktober en november kunt u bij Streekmuseum Veldzicht aan een workshop ‘manden vullen met bloembollen’ deelnemen. De manden worden naar bloeitijd van de bollen in lagen gevuld. Bovenop komen winterviolen zodat uw mand ook in de winter een vrolijke aanblik geeft. Zo’n mand is een mooie aanwinst voor uzelf, maar ook leuk om cadeau te doen!…

Tijden: 10.00 uur en 11.30 uur

De kosten zijn € 27,50, dit is inclusief materiaal. Heeft u nog een mand van een vorige workshop? Dan zijn de kosten € 17,50.

Op verzoek is het mogelijk om met een groep (bijvoorbeeld een personeelsvereniging) op een andere dag de workshop te doen.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mobiel: 06 42204546

Bollenverkoop bij Veldzicht gestart
Elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur kunt u bij Veldzicht terecht voor het inkopen van uw bloembollen. Er is een grote variëteit in crocussen, narcissen, alliums, hyacinthen en tulpen, daarnaast zijn er bollen van  amaryllis, scilla, chionodoxa, muscari en fritillaria.

Wij hebben ook een assortiment biologische bollen!

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.