Datum: 06-06-2023 - 11:25

19
sep
'22
De Week van Dementie, Dementievriendelijk Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

De Week van Dementie, Dementievriendelijk Noordwijk.

De week van 19 tot en met 24 september is het de Week van Dementie. Dementievriendelijk Noordwijk staat hier graag bij stil. De week staat in het teken van extra aandacht voor mensen met dementie. Gedurende de week worden er in heel gemeente Noordwijk evenementen gehouden die in het teken staan van dementie, de ziekte, de gevolgen en de manieren hoe er mee om te gaan is….

Deze evenementen worden door meerdere organisaties op verschillende locaties gehouden. Zo wordt er een workshop ‘Alzheimer in Beweging’ in de bibliotheek van Noordwijk gehouden.

De evenementen zijn bedoeld voor iedereen die meer wil weten over (beginnende) dementie. Op de Facebookpagina en op de website van Dementievriendelijk Noordwijk worden de activiteiten aangekondigd. Na afloop van de activiteiten plaatst Dementievriendelijk Noordwijk ook beelden van de gehouden evenementen op: www.dementievriendelijknoordwijk.nl/ en op de Facebookpagina Dementievriendelijk Noordwijk.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.