Datum: 28-09-2022 - 08:42
19
sep
'22
Maestro 2022-2023 van start op 1 oktober!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Maestro 2022-2023 van start op 1 oktober!

Muziekvereniging de Harpe Davids uit Noordwijkerhout organiseert opnieuw een Maestrowedstrijd. Negen inwoners van Noordwijk, eerlijk verdeeld over de dorpen van de gemeente, strijden in een afvalrace om de felbegeerde titel. Dat zijn uit Noordwijkerhout: Jan Aartman, Jaap Meiland en Els Geerlings; uit Noordwijk: Stephan Stokkermans, Linda Versteege en Louky Crama, en uit De Zilk: Philip Akerboom, Toon van Tol en Willy Heemskerk…

Ze zijn onder leiding van Sjaak Verloop en Paul Martens druk bezig de eerste beginselen van het dirigeren onder de knie te krijgen. De presentatie is in de vertrouwde handen van Ard Zandbergen en Sjaak van den Berg, en de jury wordt gevormd door Herma van Pijkeren, Hendrik Jan Lindhout en de winnares van Maestro 2019-2020, Ria Vink.

Op de foto (met dank aan Lilianfotografie) het organiserend comité vanuit de Harpe Davids: Carlo van Nobelen, Marit Hogervorst, Bas van der Tang, Angela van der Voet, Klaartje Passchier en Siebren Miedema.

Ook noemen we graag de hoofdsponsoren van deze Maestro-ronde: RenoMarmer Natuursteenrenovatie en onderhoud  & A. Geerlings Loonbedrijf en Machineverhuur.

Het eerste concert is op 1 oktober in De Muze en alle stoelen zijn al vergeven! Het tweede concert is op 19 november in de Duinpan in De Zilk, en de finale zal zijn op 14 januari 2023 in Tijdelijke De Schelft in Noordwijkerhout. Houd de aankondigingen voor het afhalen van de gratis kaarten t.z.t. in de gaten, want op = op!

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.