Datum: 25-09-2023 - 09:55
20
sep
'22
Doe mee met het tweede Noordwijks Footgolftoernooi.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Doe mee met het tweede Noordwijks Footgolftoernooi.

Magazine Leef! organiseert op vrijdag 23 september om 14.00 uur het tweede Noordwijks Footgolftoernooi, in samenwerking en op het Woonzorgcentrum Willem van den Bergh te Noordwijk. Deelname is vrij voor iedereen, aanmelden via onderstaande website of per mail….

Rond het Woonzorgcentrum en het nieuwe Plein6 van ’s Heeren Loo, ligt de vernieuwde footgolfbaan. Ruim twee jaar was de baan gesloten door de pandemie en daardoor een opknapbeurt noodzakelijk om de baan weer bespeelbaar te maken. De holes liggen nu dichter bij elkaar zodat de spelers niet extreem ver hoeven te lopen. Fotogolf is een vrij nieuwe sport en kan door iedereen worden gespeeld. Het is een combinatie van voetbal en golf en vergt geen extreme inspanning. Het spel is bij dit toernooi belangrijker dan de prestatie en daarom geschikt voor alle leeftijden.

Na afloop van het toernooi, rond 16.30 wordt tevens bij Plein6 de nieuwe editie van magazine Leef! gepresenteerd, waarbij iedereen welkom is, ook als je niet meedoet met het toernooi.

Voor aanmelden en meer informatie: www.noordwijkfootgolf.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.