Datum: 02-10-2023 - 12:49
25
sep
'22
Talentenveiling voor Wake Up! in de Buurtkerk Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Talentenveiling voor Wake Up! in de Buurtkerk Noordwijk.

Altijd al eens iets bijzonders willen doen? Een rondrit door de Bollenstreek in een Amerikaanse Oldtimer met privé-chauffeur? Koffiedrinken met Thomas Erdbrink? Eten bij de dominee? Een akoestisch huiskamerconcert? Een rondleiding met de boswachter? Een drumles? Een wijnproeverij voor 10 personen op de Noordwijkse wijngaard?….

Zaterdag 15 oktober vindt er in de Buurtkerk Noordwijk een muzikale goede-doelen-veiling voor het Wake up! Early Education Centre in Namibië plaats, een initiatief van de Protestantse Kerk Noordwijk en de Supportgroep Wake up! De Stichting in Nederland ‘Wake up Windhoek’ is opgericht ter ondersteuning van het Early Education Centre Wake up! in Windhoek Namibië.

Burgemeester Wendy Verkleij zal op 15 oktober a.s. om 16.00uur de bijzondere talentenveiling voor Wake Up! openen. Ook veilt zij een bijzonder persoonlijk kavel: een kop koffie met gebak met de burgemeester op het gemeentehuis, vervoer inbegrepen.

Het Wake up! Early Education Centre is een kinderdagverblijf en kleuterschool voor de dagopvang en het onderwijs aan jonge kinderen van twee tot zes jaar.

Veilingmeester Jan de Vreugd veilt samen met zijn charmante assistenten unieke diensten, workshops, kunst en bijzondere veilingstukken.

Tijdens de veiling is er een optreden van het muzikale Wake up! Jazz Trio!

De veiling vindt plaats op zaterdag 15 oktober van 16.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom in de Buurtkerk Hoofdstraat 10 in Noordwijk vanaf 15.30 uur.

Kijk voor de unieke items op Facebook Wake Up Veiling voor het goede doel

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.