Datum: 31-05-2023 - 17:52
25
sep
'22
Vv SJC ontvangt Koninklijke Erepenning bij opening nieuw sportpark.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON Wendy Weijers

Vv SJC ontvangt Koninklijke Erepenning bij opening nieuw sportpark.

Vanmiddag is het vernieuwde sportpark aan de Lageweg officieel geopend door alle gebruikers van het sportpark: Voetbalvereniging SJC, Noordwijkse Hockey Club Noordwijk, ToerFietsClub (TFC) Noordwijk, Daltonschool Klaverweide, Montessorischool Noordwijk en het Sportbedrijf Noordwijk)…

Voorafgaan de opening hield burgemeester Wendy Verkleij een toespraak. Na de officiële opening verzorgde Fanfarekorps Excelsior samen met gast spelers van andere verenigingen een flashmob, overal kwamen muzikanten vandaan en werd er uiteindelijk met een grote groep ‘We will rock you’ gespeeld.

Daarna was het de beurt aan de kantine van SJC om officieel geopend te worden. Tot ieders grote verrassing kreeg de voorzitter van SJC, in het bijzijn van het voltallige bestuur en vertegenwoordigers van de KNVB, de Koninklijke Erepenning uitgereikt uit handen van burgemeester Verkleij.

De KNVB vlag werd overhandigd door vertegenwoordigers van de KNVB en het KNVB-certificaat voor de jeugdopleiding werd uitgereikt.

Bestuurslid SJC Chris Hiep mocht samen met zijn zoontje Jip (3 jaar) de eerste doeltrap nemen. Daarna waren er demonstraties en activiteiten op de velden, georganiseerd door de gebruikers van Sportpark Lageweg.

 

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.