Datum: 28-11-2022 - 09:22
26
sep
'22
Brandweer Noordwijk assisteert bij mogelijke brand in schuur aan Westeinde Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Flashlight Fotografie

Brandweer Noordwijk assisteert bij mogelijke brand in schuur aan Westeinde Noordwijkerhout

De brandweer werd zondagmiddag 25 september gealarmeerd voor een brand in een schuur aan het Westeinde in Noordwijkerhout. In de betreffende schuur werd rook waargenomen. De brandweer rukte met meerdere wagens uit, en tevens werd er ook opgeschaald naar middelbrand. Er werd aangereden vanaf de kazernes Noordwijkhout, Noordwijk en Rijnsburg….

De waterwagen uit Rijnsburg werd ook opgesteld. Het Westeinde werd met linten afgezet, verkeer moest omrijden. Nadat de brandweer een verkenning uitvoerde bleek er inderdaad "rook" te zijn waargenomen. In de schuur is uiteindelijk volgens een brandweerwoordvoerder geen brand uitgebroken. Na onderzoek bleek dat het afblazen van een koelinstallatie zorgde voor rookontwikkeling. De eigenaar zou een monteur laten komen.

Nadat alles onder controle was konden de brandweerlieden de slangen oprollen en retour kazerne. Hierna kon de weg worden vrijgegeven.

Foto's: Flashlight Fotografie

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.