Datum: 31-01-2023 - 08:42
28
sep
'22
Thematafels in de gemeente Noordwijk
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Thematafels in de gemeente Noordwijk

Op woensdag 12 oktober zal op initiatief van het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk de eerste thematafel plaatsvinden bij Café van der Geest in Noordwijkerhout. Vanaf 19:30 uur is iedereen welkom en de avond start om 20:00 uur….

De eerste thematafel zal als onderwerp het thema ‘’veiligheid’’ hebben. Hierbij moet u denken aan verkeersveiligheid, een veilig gevoel op straat of andere veiligheidszaken. Speciale gast is wijkagent Stefan van der Niet.

Raadslid Sebastiaan Duivenvoorde: ‘’met het in het leven roepen van de thematafels willen wij op een toegankelijk en kleinschalig manier met inwoners in contact komen die iets willen melden of willen weten over een bepaald thema’’. ‘’Het komende jaar gaan wij meerdere thematafels organiseren’’.

Deelnemen aan de thematafel is natuurlijk gratis. Wel zou het fijn zijn wanneer u zichzelf even opgeeft via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.